Moderne loftpaneler skaber atmosfære og kan på naturlig og tidløs vis skabe stemning i et rum. Dermed sætter loftet også et afgørende præg på rummets udtryk og er prikken over i'et omkring hele oplevelsen af indretning og arkitektur.
Vesterby Paneler fås med en glat ensartet overflade. Ønsker man derimod en overflade med struktur, fås panelerne med naturtræ i eg og ask, der med sine naturlige variationer i finerens farve og struktur kendetegner et ægte træloft.
Samtlige modeller kan suppleres med perforering af hensyn til både akustik og æstetik.

Vesterby Paneler er både rengørings- og allergivenlige. Panelerne er efterbehandlet med en holdbar, miljøvenlig mat lak, der garanterer en nem vedligeholdelse med en fugtet sæbeklud.
Vesterby Paneler har gjort det helt ligetil at montere et nyt og eksklusivt udseende loft. Panelerne skubbes sammen i fer og not og fastgøres med søm- eller klammepistol. Der kræves i øvrigt ingen efterbehandling efter opsætning. Du kan finde en detaljeret monteringsvejledning i pakken.
Lofterne skal ligge og akklimatisere mindst to døgn i det rum, hvor de skal sættes op. Rummets relative luftfugtighed (RF) være omkring 50%, så panelerne efterfølgende ikke giver sig. De skal monteres på et plant underlag med en centerafstand mellem lægterne på maksimalt 60 cm.
Vesterby Paneler forhandles i tømmerhandler og byggemarkeder over hele Danmark. 

Vesterby Træteknik A/S
Thorsvej 12-14 • 6862 Tistrup
Tlf.: 7529 1099 • Cvr.nr. 1237 1330
E-mail: mail@vesterbypost.dk


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.