Vesterby FireStop - den professionelles valg

Paneler inden for Vesterby FireStop er den professionelles valg, når man ikke vil gå på kompromis med brandsikkerhed, designmuligheder samt miljømæssige hensyn inden for byggebranchen.

Hos Vesterby har vi udviklet Vesterby Firestop serien, der virker brandhæmmende og er brandgodkendte i henhold til de europæiske brandklasser, som Bygningsreglementets udspecificeringer af Byggeloven foreskriver.

At opnå brandgodkendelse til det private samt det offentlige kræver en indsats. Gennem denne indsats har Vesterby udviklet egen produktserie, der er brandgodkendt som B-s1,d0 for den fulde opbygning i henhold til DS/EN 13501-1:2018.
Brandklassen B-s1,d0 er den ultimative sikreste brandklasse, som det offentlige byggeri kræver.

Skulle uheldet være ude, kan paneler, der ikke lever op til gældende brandklasse, forværre en brand med varmeudvikling, flammespredning, røgproduktion, produktion af brændende partikler samt nedfald af dele. Den risiko bør man ikke løbe, når vi bruger størstedelen af vores tid indendørs i hjemmet, på arbejde, på restaurant, i skole eller andre offentlige institutioner.

Paneler i Vesterby FireStop serien er udover at være B-s1,d0 brandgodkendte kendetegnet ved at kunne tilpasses i design og æstetik ud fra bygherres ønsker.

Derudover er Vesterby FireStop paneler at finde på EDP Danmark, således at panelernes miljømæssige påvirkning kan dokumenteres.Forstå en brandtest
På dokumentation for brandtests fremgår forskellige værdier. For at et træpanel er bestået til brandklasse B-s1,d0 skal værdierne overholde følgende:

Brandvæksthastighed (FIGRA 0,2) under 120
Brandvæksthastighed (FIGRA 0,4) under 120
Total varmeafgivelse (THR 600) under 7,5
Røgvæksthastighed (SMOGRA) under 10
Total røgproduktion (TSP 600) under 50

 

Eksempel på B-s1,d0 brandgodkendelse

Link til EPD godkendelse af Vesterby FireStop paneler