Vesterby Træteknik A/S udvider salgsafdelingen

 

Det er med stor glæde, at Claus Vaino Thomsen pr. 1. oktober 2023 tiltræder stillingen som salgschef hos Vesterby Træteknik A/S. Claus Vaino Thomsen kommer med erfaring og netværk til byggebranchen gennem hans seneste stilling som salgschef i Stark Esbjerg. 

Med Claus Vaino Thomsen på holdet intensiveres Vesterbys salgsindsats. Således er det meningen at de brandgodkendte paneler indenfor Vesterby FireStop serien bliver endnu mere tilgængelige og kendte for byggebranchen, specielt hvor brandsikkerheden skal leve op til de nye krav.

Vesterby oplever en høj efterspørgsel på Vesterby FireStop paneler, da disse er B-s1,d0 brandgodkendte for deres fulde opbygning – ikke blot som enkeltdele. Netop en sådan brandgodkendelse kan opfylde Bygningsreglementets regler for byggeprojekter, hvor store indvendige overflader skal beklædes med paneler af træ.

Claus Vaino Thomsen vil være klar til at bistå kunder i forespørgsler, teknisk rådgivning og hjælpe med specialløsninger. 

Vi ser frem til et godt samarbejde med Claus Vaino Thomsen og håber også, at vores kunder og leverandører vil tage godt imod ham.

 

Vesterby Træteknik A/S
29.9.2023